Årsavslut med Sylvesterloppet

Fokus och ihärdighet är inte de ord som gällt för att beskriva träningen senaste dryga månaden. Mycket annat har påkallat uppmärksamheten.

Om två dagar är det i alla fall dags för årets sista dag och även årets sista lopp när det äntligen blir av att springa Sylvesterloppet i Göteborg. Jag ska göra det med min fru som också ska springa.

Med tanke på hur formen känns just nu har jag inte några högt uppsatta tankar om att springa speciellt snabbt. En rimlig medaljmålsättning ser därför ut så här:

Brons: 47:29

Silver: 46:44

Guld: 45:59

Förvisso kopplas alltid tävlingsdjävulen på när det väl är dags för ett lopp men för att springa 10 km snabbt, kontrollerat och med tillräcklig kraft så kommer jag att behöva ett par-tre månader med helt annat fokus än just nu. Mer om det i ett inlägg i början av 2018.

Efter loppet i Göteborg mitt på nyårsafton så återstår en, vid det här laget, traditionsenlig nyårsfest hos goda grannar och vänner i Bollebygd. God mat, dryck, champagne och den där cigarren jag inhandlade igår står då på schemat!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »